sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Meirän Halli!


Päästiin torstaina 22. koeajamaan Meirän Halli! Kivat oli tilat :) R sai sopivasti häiriötreeniäkin, koska viereisellä kentällä treenasi kaksi villistä. Puuhasteltiin vähän ehkä yli pitkät harkat = kokonainen tunti käytännössä koko ajan äksöniä. Meni koiran puolesta, koska tehtiin lyhyitä sarjoja helppoja ja vaikeampia vaihdellen ja tuo on jaksamisessaan mikä on ;). Ite olin ihan naatti. Kateellisena katsoin, kun R kömpi sänkyyn pötköttelemään, ja mä lähdin koululle suihkimaan.
Puuhastelut:

Jatkettiin renkaan erottelua
- Muutamat toistot vanhaa: Vain käskystä palkka, ja lopussa R ei enää edes lähtenyt renkaalle ilman käskyä, vaan toljotti "huuda jo". Hyvä!
- Intouduin laittamaan hypyn, renkaan ja putken riviin ja haastoin neidin korvia ja ymmärrystä.
- Ensimmäisellä kerralla huusin rrrrrengas (oltiin juuri tehty edellä rengas-harkkaa), ja otus ryntää naama näkkärillä hypylle :) Toisella yrittämällä kuitenkin löysi oikean esteen -> palkka.
- Kokeilin huutaa myös "hyppy" ja "putkeen", ja nämä olivat selvästi tutumpia.

Kepit
- Tein pystytolpista 2X2 ja alotettiin helposta lähetyskulmasta ja helposta "välistä"(tolpat taisi olla klo 2 ja klo 8). Hienosti oli muistissa, vaikka aikaa viime kerrasta oli luvattoman paljon.
- Vaihtelin koiran lähetyskulmaa rohkeasti ylös kummallekin puolelle, eikä Riemu tällä välillä tehnyt yhtään virhettä. Jossain vaiheessa muistin pari kertaa palkata keskellekin, ettei ensimmäinen väli tulisi merkityksettömäksi.
- Siirsin keppien kulman n. klo 1 ja klo 7 -> sujui edelleen mallikkaasti. R haki kepit tosi hienosti myös vaikeista lähetyskulmista.
- Palattiin keppeihin (klo 1 ja 7 -> melkeen klo 12 klo 6) vielä ihan loppu treeneistä, ja meni ihan pipariksi! Jouduin lopulta avaamaan kepit selkeiksi porteiksi (klo 2 ja 8) ja lähetyskulman suoraan, jotta R ei oikasisi ensimmäistä väliä kiertämällä.
Katsotaan seuraavalla kerralla mikä oli homman nimi. Nyt kun mietin, niin mahdoinkohan olla niin hölmö, etten palkannut tässä onnistumista heti jo ensimmäisen välin jälkeen... Ehkä, ehkä en. No se kuitenkin ensikerran muistilistaan.

Puomi (puomi tosin maassa) 2on2off
- Tehtiin kahdessa erässä nokkimisharjoitusta, ja mun naksuttelu oli sitä luokkaa molemmilla sessareilla, että kannatti siirtyä muuhun puuhaan.... Joku herpaantuminen tapahtui itsellä tässä, ja naksutin milloin missäkin kohdassa(pahimmillaan koko koira oli poissa puomilta jne). Se oli sellainen harkka.

"Mersun merkki"
- Mun piti jatkaa hartiasuuntareeniä, mutta en jaksanut raahata useampi hyppyjä, niin tyydyin kolmeen hyppyyn, jotka muodostin väljään mersun merkin muotoon. Tätä ympärs ympärs. Hienosti koira meni, ja ainakin tuntui oma liikkuminenkin sujuvammalta. Pysäytyslisä toimi edelleen mainiosti. Koira kaarsi salamana luoksen ja kiinni leluun eteen.
- Molempiin suuntiin about 2x. Pysähdyksiä samanmoiset.

Pikku radanpätkä hyppy,rengas,putki
- Helppoa melko suoraa linjaa -> onnistuu :)

Näitä vaihdeltiin edes takas fiiliksen mukaan. Keinua en tehnyt suunnitelmasta huolimatta, koska pöytä oli piilossa. Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti